Bryllupsglimt har 10 års erfaring med foto til bryllupper.

Nedenfor har vi samlet et lille udpluk fra de seneste bryllupper - god fornøjelse :)


Tusind tak for de fantastiske billeder som du har taget i forbindelse med vores store dag.
Resultatet overgår langt hvad vi havde turde håbe på :)
Ud over dine evner som en rigtig dygtig fotograf er din helt store styrke at du skaber en afslappet og naturlig stemning, som gjorde at vi grinede og hyggede os meget mens at du tog billederne.
Vi vil også gerne rose dig for din håndtering af hele forløbet. Lige fra vi kontaktede dig første gang, har vi følt os i trygge hænder.
— Rune og Lotte Ruby-Schartau

Lige fra den første samtale vidste vi, at vi var i gode hænder. Vi havde Bryllupsglimt til at følge os hele vores bryllupsdag - frem til kl. 01. Og det har vi bestemt ikke fortrudt. Vi sidder tilbage med en masse smukke og naturlige billeder fra vores bryllupsdag. Bortset fra de helt klassiske parbilleder og vores egne bryllupsbilleder, er der ingen “opsatte” billeder imellem, alle vores gæster og vi selv er fanget lige midt i det vi nu lavede. Fotografen evnede at fange alle de små begivenheder i løbet af dagen, kan vi nu gennem billederne genopleve vores bryllupsdag. Vi tror på, at dette kun har kunnet lade sig gøre fordi, Fotografen er et meget behageligt og tillidsvækkende menneske, der falder perfekt i med sine omgivelser. Ingen af os er vandt til at få taget billeder, men fotografen evnede at få os til at slappe helt af, så vi nu både har sjove, smukke og meget rørende billeder. Vi kan kun give Bryllupsglimt vores varmeste anbefalinger. Skulle vi få brug for en fotograf en anden gang, vil vi ikke tøve et sekund med at booke dem igen.
— Christina og Mads Legaard Toustrup

Kunsten at sætte prikken over i’et.
Vi havde først ikke tænkt os at få taget særlige billeder på vores bryllupsdag. Jeg var gravid i 8. måned, og det bryllup, vi havde planlagt, var langt fra traditionelt. På en eller anden måde kom vi dog på andre tanker, og gudskelov for det. Fotografen fik på fineste og super professionel vis foreviget vores kærlighed til hinanden på vores store dag. Vi fik lov at være med i beslutningsprocesserne, men det meste kunne vi trygt overlade til Bryllupsglimt, som sørgede for, at hele oplevelsen var med til at sætte prikken over i’et.
Fotografen er ekstremt dygtig og alle pengene værd!
— Christa og Rasmus Elkjær Divinge